Carsten Bertelsen - Øl & Uskyld

Kom med til hyggeligt og inspirende foredrag med Danmarks største ølekspert!

Carsten Bertelsen er foredragsholder, forfatter, oversætter og forlagskonsulent. Carsten har en brændende kærlighed til populærkultur, kulturhistorie, stor musik, blændende billeder – og øl!

Carsten Berthelsen har, udover en række bøger om øl, udgivet Morten og Det Danske Guld – Morten Korch for begyndere (1998), Peter Den Store – en bog om Peter Malberg (1998). Derudover blev Carsten Bertelsen nærmest folkeeje da han deltog i Natholdets julekalender på TV Zulu med Anders Breinholdt og Søren "aqua" Rasted.
Carsten har grundet sin store viden indenfor øl modtaget ridderorden i Belgien og er herhjemme æresmedlem i danske ølentusiaster.

Foredraget Øl og Uskyld:
I 1950'erne opnåede dansk film en hidtil uset succes. Publikum strømmede til biograferne for at se folkekære skuespillere boltre sig i roller som Far til Fire, hesteopdrættere, stowte bønder og flinke storbyborgere. Vi ser morsomme og bevægende filmklip fra dansk underholdningsfilms guldalder. Samtidig nyder vi nogle af Europas herligste ølsorter, der supplerer idyllen som hånd i handske.
Prøv denne unikke kombination af Øl og Uskyld.

Inden Carstens foredrag og ølsmagninger nyder vi ølbraiseret oksesteg.

Billetter kan købes fra 9. ferbruar kl. 10.00 her!

KONTAKT INFORMATION
Midtpunktet Thyholm
Rughavevej 5
7790 Thyholm
Tlf. 9684 8630
midtpunktet@struer.dk
Centerleder
Kristian Hedegaard
kristianh@struer.dk
26 71 51 05