Det er i faldet, du finder dine vinger!

Foredrag med Johnny Sort Jensen

Her får du et inspirerende og motiverende foredrag, som har fokus på livskvalitet, og hvordan du trods svære udfordringer finder livsglæden i dit liv. Hvert år rammes mange mennesker af ulykke, sygdom, handicap eller smerter. Vores liv tager pludselig og uventet drejning, som er alt andet end planlagt eller velkommen.

Johnny har oplevet døden, og er måske den der elsker livet mest af alle.

Få et livsbekræftende indblik i, hvordan vi som mennesker kan overleve, når vi pludselig er tvunget til at forholde os til et liv med nye betingelser, og hvordan det er muligt igen at finde mening og glæde i hverdagen.

Du bliver mødt med alvor og humor, når Johnny åbent og ærligt fortæller om de skelsættende vendepunkter i mit liv og de udfordringer og prøvelser, som han gennemlever. Johnny bruger sine oplevelser og erfaringer til at illustrere, hvordan det er muligt at fokusere på det positive og mulighederne i livet – selv når det ser sortest ud.

Han inspirerer andre som oplever modgang til at se muligheder og får troen på livet.

Vinkede farvel til sin arm

Johnny første store udfordring kom, da han blot var 18 år gammel og havde mistet min højre arm i en togulykke. Pludselig skulle han forholde mig til et liv med et fysisk handicap. I forbindelse med ulykken mistede han meget blod, og var død flere gange.

Overraskende for mange lærte han hurtigt at omstille sig til sin nye virkelighed.

Han fokuserede på mulighederne og Johnnys livsfilosofi blev hurtigt, at det ikke var afgørende, om han gjorde tingene anderledes end andre, men det vigtigste var, at han prøvede. Johnnys liv forsatte – med arbejde i børnehave, blev uddannet pædagog, gift, fire børn, elitebillard på lige fod med ikke handicappede, og levede et aktivt liv, hvor især idræt og foreningsverden kom til at betyde meget.

Den usynlige smerte

I 1993 tog livet endnu en drejning for Johnny, da en fejloperation medførte hans livs mareridt og et endnu støre handicap.

En operation, som skulle fjerne eller mindske moderate fantomsmerter i den manglede arm endte katastrofalt

I dag ”brænder” Johnnys krop stadig 24 timer i døgnet, men han har lært at takle smerten. Johnny har været nødt til at erkende og acceptere sit liv, som det er og mere end nogensinde før fokusere på det positive og mulighederne frem for begrænsningerne.

Grib muligheden

Måske er du selv ramt, måske er du pårørende til én som kæmper eller måske har du bare brug for et boost af positiv energi i dit liv. Foredraget vil give dig inspiration og motivation til at tage de valg, som gør, at du eller dem du holder af får det bedste ud af livet.

Køb billet her!


 

 

KONTAKT INFORMATION
Midtpunktet Thyholm
Rughavevej 5
7790 Thyholm
Tlf. 9684 8630
midtpunktet@struer.dk
Centerleder
Kristian Hedegaard
kristianh@struer.dk
26 71 51 05