BRYAN RICE

Fredag d. 8/9-2023 kl. 19.30

solid pop i international særklasse

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne høre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med stort internationalt format.

Debutalbummet ‘Confessional’ solgte guld og udkom i 14 lande verden over og derfor er vi hos Showbizz Danmark, naturligvis stolte over at kunne præsentere et eksklusivt og helt nyt, akustisk set-up med Bryan Rice, hvor du på nærmeste hold kan opleve sangeren, høre alle hans store hits og samtidig få et indblik i “manden bag den formidable stemme”. Konceptet er velegnet til både større og mindre arrangementer og kan tilpasses ethvert spillested og publikum.

Hør de store internationale hits og oplev sangeren med det altid positive sind helt tæt på. Undervejs i koncert-oplevelsen, deler Bryan Rice ud af sine erfaringer fra sin lange musikkarriere og fortæller samtidig om sit livs op- og nedture.

I 2007 udgav Bryan sit 2. studiealbum ‘Good News’ og leverede flere radiohits som ‘I Lied’, ‘Good News’ og ‘Here I am’. I 2009 var Bryan Rice medforfatter på sangen ‘Underneath My Skin’, der deltog i Dansk Melodi Grand Prix samme år, sunget af Christina Undhjem. I 2010 deltog Bryan Rice igen i Dansk Melodi Grand Prix- denne gang som solist. Han deltog som det ene af tre wildcards med sangen ‘Breathing’, der er skrevet af Peter Bjørnskov og opnåede en flot 2. plads. Bryan Rice har i alt deltaget med 5 sange i DMGP, enten som sangskriver eller solist.

Siden har Bryan Rice udgivet flere albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Senest udgav han EP´en ‘Bryan Pt 1+2’. Samtidig har han været aktuel som hovedrolleindehaver i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’.

Lyt til en af hans smukke sange Bryan Rice – No Promises – YouTube