Mathilde Falch

Den 2. Marts 2023 kl. 18

Kom helt tæt på Mathilde Falch og hendes nærværende, personlige og melankolske rocksange på dansk.

Når Mathilde Falch optræder solo, i duo eller trio, kommer publikum helt tæt på Mathildes fine univers af rørende og skarpe tekster om livet på godt og på ondt. Mathilde er meget værdsat på de venues hun har besøgt, netop p.g.a. sit nærvær og sin ærlighed.

Siden februar 2015 har Mathilde også været ambassadør for Landsforeningen Sind og hun har optrådt i mange forskellige sammenhænge her.

Mathilde Falchs seneste (og fjerde) albumudgivelse ’Som Børn På Ny’ udkom i oktober 2017 og sangene handler om smerte, kærlighed og håb. Det er et mørktonet og dristigt rockalbum, som Mathilde Falch har skrevet til og om de børn, der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Albummet er skrevet med et håb om, at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Hurtigt fik ’Som Børn På Ny’ 5***** flotte stjerne af GFrock, som bl.a. skriver: ”Det lyder som om Falch har fundet vejen, og processen har kastet en af de stærkeste dansksprogede udgivelser jeg har hørt i år af sig.”

Mathilde Falch har tidligere fået mange fine anmeldelser og ’Dette Er Ikke Program 3’ skriver bl.a. om Mathildes tredje ud: ”På albummet, ’Alle Taler’, er armslængden væk og jeg bliver rørt, og berørt, af historierne… Mathilde kan det der!” (***** 5 stjerner)

Dørene åbnes kl. 19.00 til unummererede pladser.