meet & Greet M/mIKA OG tOBIAS

sØNDAG D. 12. NOVEMBER 2023 KL. 12.00

TO YOUTUBERE DER BÅDE KAN PERFORME OG SYNGE

Efter 30 minutters show på scenen ved julemessen fra kl. 11-11.30 vil det være muligt at komme til 45 minutters Meet & Greet, hvor du kommer tættere på de to populære drenge.

Du kender sikkert deres hit-sang “Ikke mere mælk”, der har over 13 millioner visninger på YouTube! Det er vanvittigt flot, og faktisk er det en af de mest sete danske YouTube-videoer nogensinde! Deres popularitet og tiltrækningskraft er blevet så stor, at de har opnået en stor fanskare over hele Danmark.

Mika & Tobias’ sange og videoer er fyldt med sjove og skøre ideer, og deres energi og entusiasme smitter af på alle omkring dem. De er altid på udkig efter nye måder at underholde deres fans på, og deres unikke og charmerende personligheder har skabt et helt unikt univers, hvor alt kan ske.

Så hvis du er klar til at grine, danse og opleve noget helt nyt og spændende, så skal du helt klart tjekke disse to fyre ud. Med Mika & Tobias som dine entertainere, vil du og dine gæster opleve en unik og livlig atmosfære, der vil skabe minder for livet!

Se en af deres populære videoer her:

https://www.rugholmmanagement.dk/mika-og-tobias?pgid=lh3nzwdd-54ec6e85-1727-4231-b36d-00175c145800